Waarom single vrouwen getrouwde mannen verleiden
August 22nd, 2011 in Youwoman by Najat

Getrouwde vrouwen haten ze: de vrije vrouwen die flirten met HUN vent. Eerstgenoemden ontwikkelen er in de loop van hun huwelijk ook een speciale antenne voor. Slet-alert: kaapsters op de kust……….

Mannelijke en vrouwelijke deelnemers aan het wetenschappelijk onderzoek kregen foto’s te zien van de andere sexe, met een gemiddelde aantrekkelijkheid. Van sommigen op de foto werd gezegd dat die persoon al een relatie had. Vervolgens moesten deelnemers zeggen hoe geïnteresseerd ze waren in een relatie met hem of haar.

90% van de single vrouwen bleek meer belangstelling te hebben voor een man die al een partner had. In vrijgezelle heren was was slechts 59% geïnteresseerd. Bij mannen blijkt de burgerlijke status van een vrouw geen invloed te hebben op zijn partnerkeuze.

De resultaten van dit onderzoek bewijzen dat vrijgezelle vrouwen eerder een man willen die onbereikbaar lijkt. Dat een bezette man waarschijnlijk geen bindingsangst heeft en al door een andere vrouw is ‘voorgeselecteerd’ maakt hem alleen maar aantrekkelijker.

Mannen selecteren hun ‘marriage material’ niet op haar relatiestatus, maar veel meer op aspecten als aantrekkelijkheid, vruchtbaarheid en goed moederschap.

bron: relatie.blog.nl

Laat een bericht achter

Je moet in loggen om te reageren.