Sweet summer in France
May 31st, 2013 in Lifestyle by Najat

Frankrijk is al jaren een van onze favoriete vakantielanden. En zeker aan de Côte d’Azur komen we graag. Het is er heerlijk warm, de omgeving is mooi en iedereen is er vrolijk. Een perfecte Franse vakantieplek!

Villa Ephrussi de Rothschild
Er zijn van die mensen die het gewoon goed voor elkaar hebben. Zo ook de dochter van de directeur van de Franse bank: Béatrice Ephrussi de Rothschild. Zij kwam net zoals andere rijken Fransen graag naar de Côte d’Azur voor rust en ontspanning. Zij liet daar om die reden een prachtige villa bouwen, geheel naar haar smaak. Flamboyant, roze en over de top. Béatrice leeft niet meer en de villa is onbewoond, maar omdat het huis zo’n uitzonderlijke stijl heeft, staat het open voor publiek. Je kunt er dagelijks een kijkje gaan nemen tot en met één uur ’s middags.

generic names of cipro

Saint-Tropez
Als je aan een heerlijke vakantie op een camping in Frankrijk denkt, dan dwalen je gedachten waarschijnlijk al vrij snel af naar Saint-Tropez. Deze badplaats staat bijna symbool voor de Côte d’Azur. Ieder jaar komen er tussen de 5 en 6 miljoen toeristen naar deze stad om te genieten van de cuisine uit de kleine Franse keukens en van het uitzicht over de zee. Sfeer en cultuur zijn de sleutelwoorden voor deze stad. Een perfecte plek om met een paar vriendinnen te genieten van de zomer.

Monaco
Vooral het koningshuis wordt veel besproken, want dit kleine land is een koninkrijk. Als je toch in de Côte d’Azur bent, dan is dit miniland echt een bezoekje waard. Klein maar fijn en het zit bomvol cultuur. Als je een paar weken aan de Franse zuidkust doorbrengt is het zelfs de moeite waard om hier een hotelletje voor een nachtje te boeken. Dan kun je echt de sfeer van Monaco proeven!

Foto bron: http://www.flickr.com/photos/jeffwilcox/95600364/

 

Lees meer:

Column: De eerste indruk

Women and electronics

Extreme sports

Alle stappen voor het ondernemingsplan

Je haar: Extreem ombré!

Scrub je strak met zeezout

Concurreren met andere vrouwen

Sta rechtop!

zp8497586rq

Het is niet mogelijk om te reageren.