spionnen en pantoffels – SPY
October 13th, 2015 in Lifestyle by Najat

Het recept voor de winter. Fluffy kamerjas erbij en iets lekkers. Voor een avondje plezier is eigenlijk niet veel nodig. Naar de film gaan, met of zonder kids, heeft al wat meer voeten in de aarde en ben je blij als de film eindelijk begonnen is en je even niemand meer hoort. Thuis een film kijken heeft voor mij meer de voorkeur, vooral omdat ik kan pauzeren en eventueel terugspoelen mocht iemand toch het lef hebben ertussen te komen.

 

Spy is een typische film waar je een geluksgevoel van krijgt. Serotonineverhogend heette dat? Melissa McCarthy doet me herinneren aan mijn avonden Gilmore Girls waarin het ging over niets, maar je toch bleef kijken. Nu heeft ze een totaal ander karakter gespeeld wat een verademing is dan een dikkerd die graag kookt en al blij is met de eerste de beste om de hoek die een oogje op haar heeft.

Terwijl ik de film bekeek, keek mijn zoon van 12 vanachter mijn schouder mee en zei: ‘Ah ja! Die ken ik! Hebben we het over gehad op school met mijn klasgenoten. Dat is echt een leuke film.’ De graadmeter of iets ‘cool’ is, is toch meestal of jongeren hier naar willen kijken. Een film om weer samen te bekijken terwijl de jongens tegen mijn fluffy kamerjas kruipen en stiekem mijn pantoffels aanhebben.

 

Wil jij kans maken op deze dvd? Ergens in de 10 artikelen die hiervoor OF erna zijn geplaatst is een van deze filmpjes ertussen gestopt. Heb je het gevonden? Stuur dan de link naar info@womanxyz.com. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Laat een bericht achter

Je moet in loggen om te reageren.