Opruimen, meivakantie, kids en koffie
April 24th, 2016 in Lifestyle by Najat

Ik raak er niet over uitgesproken en eigenlijk zou ik het meer moeten doen dan erover te praten, maar hier nog een stuk. Soms, heel soms, vind ik mijn ‘move’, mijn vibe, mijn zen, mijn modus om het gewoon te doén!

 

Rondje door het huis

Nadat ik deze ochtend weer eens lang, heel lang, ontbeten heb of beter gezegd, aan tafel gezeten en het afruimen uitgesteld heb, ben ik toch maar eens opgestaan en dacht maar aan één ding; Een rondje door het huis. Ik heb een zware twee dagen achter de rug, vrijdag geholpen op school met de koningsspelen en in de avond bleek er grote brand te zijn bij mijn man’s werk waar ik hem vandaan moest halen. De auto heeft het niet gered en moest de volgende dag opgehaald worden door de pechdienst en toen gelijk weer door met de voetbalclubs af te gaan voor de keepersdag die we volgende week gaan organiseren. Lekker druk, maar vooral buiten zijn met dit weer waarbij de zon schijnt en de wind waait en soms de hagel valt en de regen je verrast. Too much to process!

 

Verstand op nul

Even verstand op nul dus en denken aan wanneer ik door het huis loop en alles weer op zijn plek ligt. Echt sporten heb ik ook al twee dagen niet gedaan, dus dan maar balansen met wat meer beweging. Twee trappen omhoog naar zolder en de was gedaan, toen een verdieping lager bedden opgemaakt, gedweild, de badkamer en als laatste de benedenvloer gedaan en de keuken opgeruimd. Ik voel me licht! Wat een beloning!

 

Maar het vreugdegevoel is ook maar van korte duur. De meivakantie staat voor de deur en als je nergens heen gaat, betekent dat een ding; verveelde kinderen die je het elk moment van de dag laten weten ook! Mijn plan is om het dit keer te gooien op zoveel mogelijk beweging. Ze mogen (moeten) elke ochtend met mij joggen en mijn tennisvaardigheden mogen opgekrikt worden met de stransrackets die we nooit gebruikt hebben. De mannen weten niet wat ze te wachten staat..

 

Kopjes koffie

Maar goed, voor vandaag is in ieder geval mijn huis opgeruimd. Langer dan vandaag verwacht ik ook niet dat het duurt overigens. Morgen weer een dag met zijn eigen unieke rommel die overal ligt. Bekijk het daarom van de positieve kant, vaker koffiepauzes nemen dus! En vaker aan de koffie, vaker reden om te bakken. Het moet een gave zijn om zo te denken! 😀

 

Mug project: 14

Laat een bericht achter

Je moet in loggen om te reageren.