Meivakantie afgelopen, mavakantie kan beginnen!! Jeeyy!!
May 9th, 2016 in Lifestyle by Najat

 

Voor de vakantie begint zie ik het allemaal wat rooskleuriger in. Twee weken vakantie, lekker uitslapen, meer activiteiten samen of alleen en bovenal lekker genieten! Tot halverwege de eerste week heb ik dit gevoel nog, maar daarna is het gauw afgelopen en snak ik weer naar de ochtenden waarbij ik drie mannen de deur uit kan werken en ik de dag kan beginnen met een rondje joggen en een langzaam ontbijt. Zoals vandaag dus en wat ben ik blij!    😀 😀

 

Zometeen nog wat administratie voor mijn ouders wegwerken, het stuk afmaken dat ik voor Dejlig.nl schrijf en weer wat nieuwe stukken voor mijzelf in de pijplijn zetten. Zo een vakantie zorgt er ook namelijk voor dat ik niet aan schrijven toekom. De jongens eigenen zich alle elektronica toe dat de staafmixer het enige is wat overblijft voor me om mee te spelen. Over mixen gesproken, ik heb een paar leuke Maison jars gehaald waarvan ik niet kan wachten om ze te gebruiken. Misschien zet ik de kneedmachine nog aan, loop dag. Het is heerlijk warm weer, maar geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om naar buiten te gaan nu. Ik wil lekker binnen zitten in de koelte.

 

Moederen is een van de fijnste dingen in mijn leven, maar even niet moederen kan ik ook erg waarderen. Mijn omgeving, man, kinderen en ouders, denken namelijk dat ik NIETS te doen heb. Zodra mijn man me met de laptop ziet geeft ie me gelijk wat opdrachten voor zijn keepersschool en bij mijn ouders sta ik onder de sneltoets voor brieven antwoorden, inscannen, ritjes naar de luchthavens en dan de zo ver mogelijke luchthavens omdat ze goedkopere tickets aanbieden. Dat ik daarvoor vier uur onderweg ben, en vier uur terug, is dan even van minder belang, want ik heb toch niets te doen.

 

Mijn kinderen zelfstandiger krijgen is ook nog een hele uitdaging. Hun eerste ritje zelfstandig naar het zwembad en weer terug was een om niet te vergeten. ‘Sms me als je daar bent en daarna elk uur zodat ik weet dat het goed gaat met jullie!’, zei ik nog. Één whatsapp bericht kreeg ik gedurende de hele middag terwijl ik onderweg was om bij clubs affiches op te hangen.

 

En daarom doe ik deze ochtend echt even helemaal niets wat moet. Even genieten dat de meivakantie afgelopen is. Moeder’dag’? Ik pak de resterende twee maandjes wel voor de grote vakantie begint en dan is opladen ervoor echt even nodig!!

 

Jumping for joy

Laat een bericht achter

Je moet in loggen om te reageren.