Wie houden we voor de gek? Afvallen is hongerlijden!
April 12th, 2016 in Health & Beauty by Najat

Afvallen IS honger IS pijn! Zeker 20 jaar dieet ik nu. Ik weet het allemaal en ken het binnenste buiten. Veel diëten geprobeerd en ja hoor, ik val zeker af. Om daarna alles weer dubbel aan te komen. 40 puntendieet was het meest succesvolste tot nu toe wat te vergelijken is met Weight Watchen. Kleine hapjes gedurende de hele dag en maar blijven meten afwegen en ook dat raak je op een gegeven moment spuugzat! Ik moet juist afvallen en niet aan eten denken, maar juist met dat soort systemen ben je constant met eten bezig. Het wordt een grotere obsessie.

En vooral in de avond nekt de honger mij het meest. Alle klusjes gedaan, kop thee gedronken en mezelf inprenten dat ik me nu content moet voelen, gelukkig, voldaan met de nadruk op VOL. Maar mijn maag voelt gewoon leeg..

Nah, niets voor mij. Op de zoveelste avond honger lijden breek ik. Ik ga absoluut niets in mijn mond stoppen,want dat vliegt nu direct naar mijn heupen. Maar ik ga me nu elke avond zielig vinden en het belangrijkste is dat ik me niet ga voorhouden dat ik geen honger zal lijden. Die honger gaat komen! Het enige wat misschien een beetje kan helpen is door fitte instagram accounts te scrollen en op TLC naar obese programma’s te kijken om voor ogen te houden waar het heen zou kunnen lijden.

Zo, dat was dat! Ik ga mezelf maar eens naakt in de spiegel bekijken. Dat stopt de drang om te eten denk ik wel, een beetje.

White tigress with wide open mouth

Laat een bericht achter

Je moet in loggen om te reageren.