What’s new?
November 1st, 2015 in Health & Beauty by Siham

De rubriek die nieuwigheden uittest en jou laat weten welke aankopen de moeite waard zijn.

 

Nagellak

Voor mij geen dagelijkse bezigheid, maar zo af en toe is het toch het laatste extraatje voor bij mijn outfit. Mooi rood voor een feestje of oud roze voor naar kantoor. Eindeloze kleuren en mogelijkheden, hartstikke leuk toch? Ja en nee, want het lakken is zo gedaan, alleen; wie heeft er tijd om te wachten totdat het opdroogt?

Sneldrogende nagellak

Natuurlijk heb je sneldrogende nagellakken die na een minuut opgedroogd zijn. Maar dan kijk je toch weer naar duurdere prijzen en een kleiner kleuren assortiment om uit te kiezen. Ook heb je huismiddeltjes zoals je vingertoppen in ijskoud water steken, maar dat vergt weer voorbereidingen zoals vantevoren je ijswater gereed hebben om je vingers in te dompelen. Dus wat doe je als je last minute besluit om toch een lakje op te doen (wat bij mij altijd het geval is, want ik ben de grootste uitsteller die er is)? Juist, snel droog druppels gebruiken!

Essence sneldroogdruppels

Het bestond al een tijd bij de duurdere merken, maar zoals ik zei is nagellak een tertiaire levensbehoefte voor mij dus daar had ik geen haast mee. Gewoon even wachten totdat een drogisterij merk ermee op de proppen kwam en ja hoor, Essence Express Dry drops liggen nu in de schappen. Superhandig voor vrouwen als ik die altijd, op een of andere manier, een deuk in hun vers gelakte nagellak weten te krijgen. Lees hieronder nog wat overbodige uitleg over hoe het werkt, want het is ZO simpel en lakken maar!

1. Nagels lakken
2. Pipetje vullen met essence sneldroogdruppels
3. Laat 2/3 druppels op je nagels vallen
4. Na 1 minuut is het helemaal opgedroogd en je bent klaar om te gaan.

image

Laat een bericht achter

Je moet in loggen om te reageren.