Oogschaduw op, oogjes toe
April 17th, 2016 in Health & Beauty by Najat

Make up anno nu. Leuk hoor al die foto’s van meiden die in ‘vamp’style worden opgemaakt. En de ene na de andere foto online doet je kwijlen en wensen dat jij ook zo mooi werd opgemaakt *zucht* De dames hebben ook zoveel mogelijk glitter aan, zoveel mogelijk glitter in hun harde krullen en als de foto online gaat wordt ie ook nog eens opgepimpt met… glitters. Is ook vaak de reden dat ik op bruiloften niet eens oog meer heb voor de bruid. Het is dat ik wist wie mijn buurmeisje was, laatst op haar bruiloft, anders had ik de hele avond een ander dametje aangestaard.

 

Oogjes toe

Grappig is wel dat al die meiden op de foto staan met hun ogen bijna dicht om het opgesmukte gedeelte zichtbaar te maken. Leuk en aardig denk ik dan, maarre, moet je er juist niet mooi uitzien met je ogen open? Zomaar een gok hoor van deze bijna 40’er. In mijn tijd was een dubbele laag mascara helemaal te gek. Je moest daar de tijd voor nemen want de eerste laag moest zo drogen dat de tweede laag de wimpers niet aan elkaar deed vast klonteren. Pure science.

 

Wanneer je je ogen zo toe doet, dus kijkt naar beneden, wat zie je dan? Je schoenen denk ik dan en de grond waar je op loopt. “Hoe poseer je?” vraag ik me af. Speaking of self scentered.. Recht in de camera kan niet, want heel die make up valt achter je oog weg. Is dat ook de reden dat iedereen met getuite lippen op de foto gaat? Om zoveel mogelijk lipstick te laten zien? Vertel het me maar hoor, want hier voel ik me langzaamaan oud worden.

 

200,- de man

En dan die prijzen! 200.- om opgemaakt te worden. Big business allemaal. Wie nu studeert is gewoon gek! Een cursus financiën is wat dat betreft beter op zijn plaats. Iedereen is wel op zoek naar een make up artist en het liefst voor minder dan 200,-. Dan komen de beunhazen om de hoek kijken. Ja, die heb je in elk vak! Zij die het niet fulltime doen en van weekend tot weekend een graantje proberen mee te pikken. Wat een wereld!

 

Exotic and bold eyes... #makeup #eyes #eyeshadow #liner #brows #lashes #strong #colorful #cosmetics #beauty

Laat een bericht achter

Je moet in loggen om te reageren.