Instagram Husband
December 10th, 2015 in Health & Beauty, Literature, Youwoman by Najat

Geduldig wachtte hij, inmiddels 90 jaar, maar van tijd tot ruim mee met zijn tijd. Mijn schoonvader is op bezoek bij zijn neefjes en bij het etentje had ie inmiddels door dat er eerst een foto gemaakt moest worden van de tafel.

 

Toen de gastvrouw niet uit zichzelf de nodige camera tevoorschijn trok, maakte hij zelfs een geïrriteerde opmerking: “Maak die foto nou! Waar is de camera?” Inmiddels is het algemeen bekend dat het een beetje not done is om met je camera boven de tafel te hangen, zeker niet met gasten erbij, maar zelfs ik had een periode dat mijn man me eerst vroeg of ie al mocht eten.. schaamteloos

image

Haarloze apen

Alles moet tegenwoordig vereeuwigd worden. Misschien omdat we zelf nog zo weinig weten van de mensen van vroeger dat we nu een overkill aan het bouwen zijn voor de mensen in de toekomst. Hoe zullen zij over ons denken? Stelletje mediageile, sensatiezoekende, roemzuchte, haarloze apen.

En wat zal dan de nieuwe trend worden? Geen stem, geen geluid, juist om op te vallen. Hoe val je op door niet op te willen vallen?

Lees ook:

Pindakaaskoeken

Lifestyle coach, vriendin met een uurtarief

Instagram husband

Laat een bericht achter

Je moet in loggen om te reageren.