We eten meer, we sporten minder
February 14th, 2013 in Health & Beauty by Najat

We willen meer dan vroeger, eten meer dan vroeger en moeten daarom ook meer trainen dan vroeger. Of eigenlijk eerlijk gezegd, meer verbranden dan vroeger..

 

Vroeger was alles beter

Waar je vroeger met een elastiekje al een complete workout kon doen om fit te worden en te blijven, daar is nu meer voor nodig. En dat is niet gek, ons leven gaat sneller, minder tijd, maar ondertussen heb je ook weer op elke hoek van de straat wel een eettent en verschuift ‘zelf koken’ meer op de achtergrond omdat dat nu eenmaal makkelijker is. Ondertussen krijg je minder beweging, maar meer calorieën binnen.

 

Simpel, snel en effectief

Voor mijzelf heb ik twee oefeningen gevonden waar ik altijd op terug kom. Soms schaf ik weer een sportproduct aan wat wel fijn is voor de  afwisseling, maar keer op keer kom ik terug op deze twee oefeningen die het gewoon helemaal aanbieden. De squat en de teaser.

Squat

Met de squat train je je onderlijf. Je billen en benen worden strakker en bouwt spieren op. Doe je ze voor het eerst, dan merk je de volgende dag al gauw dat je amper kunt lopen (heerlijk!).

 

teaser

De teaser is voor je buik. Je gebruikt je hele lichaam als gewicht voor je buikspieren. In het filmpje laten ze verschillende varianten zien, maar de eerste variant is het meest makkelijkste om uit te voeren.

 

nou, geef me honderd! 100! think big zeg ik altijd.

 

 

 

zp8497586rq

Het is niet mogelijk om te reageren.