Zorg er voor dat je vriend jou op valentijnsdag behandelt als een prinses
February 7th, 2012 in Fashion by Najat

Nog maar een week en het is weer Valentijnsdag! Om van deze dag de meest romantische dag van het jaar te maken kan het handig zijn om jezelf (en vooral je lieve vriendje) voor te bereiden. Hieronder staan drie tips om er voor te zorgen dat jouw geliefde dit jaar net dat stapje extra doet op valentijnsdag. We nemen geen genoegen meer met sieraden, parfums of een bos rozen!  Door het toepassen van een aantal psychologische ‘trucjes’ kan je er in de komende weken voor zorgen dat je vriend extra zijn best doet op Valentijnsdag.

1. price of clomid            Geef hem wat minder aandacht

Probeer eens een week lang om hem te negeren. Antwoord niet direct op zijn smsjes en whatsapp berichtjes, neem de telefoon niet op, zeg eens een afspraakje af. Geef hem het idee dat hij niet zo onmisbaar is als hij denkt dat hij is (maar stiekem toch wel is). Laat hem een tijdje merken dat je het in je eentje ook wel redt. Tegen de tijd dat het valentijnsdag is zal hij beseffen hoe graag hij jou wilt houden.

Let alleen wel op dat je niet overdrijft! Je wilt natuurlijk niet dat je vriendje jou dankzij deze psychologische trucjes zat is en je voor valentijnsdag dumpt! Dat willen wij ook niet op ons geweten hebben.

2.            Verwen jezelf

Koop als voorbereiding op valentijnsdag een mooi cadeau voor jezelf. Mooie nieuwe schoen of een nieuwe outfit die je met valentijnsdag aan kan doen. Hiermee laat je zien dat je prima voor jezelf kan zorgen en er zal bij je vriend een oergevoel naar boven komen dat hij voor jou moet zorgen. Als reactie zal hij een nog mooier valentijnskado voor jou kopen!

3.            Zorg voor jezelf

Ga eens (wat vaker) naar de zonnebank, de sauna of de sportschool. Zorg er voor dat jij er geweldig uit gaat zien op valentijnsdag. Laat je vriendje merken dat jij valentijnsdag belangrijk vind, hierdoor zal hij op 14 Februari ook iets speciaals voor jou willen doen.

Zorg er vervolgens voor dat je er op valentijnsdag stralend uit ziet in je nieuw gekochte outfit en dat je ook een leuk kado voor hem hebt gekocht en hij zal je op 14 Februari behandelen als een ware prinses!

Geschreven door: Jasmijn Kroon

Laat een bericht achter

Je moet in loggen om te reageren.