Wonen&Zo Cadeau
February 6th, 2012 in Fashion by Najat

De InterieurTipgever nieuwste acceptant.

Sprang-Capelle, 6 februari 2012 – Wonen&Zo cadeau heeft deze week een bijzondere acceptant aangesloten. De cadeaukaart is vanaf heden namelijk ook in te wisselen bij De InterieurTipgever. De InterieurTipgever is een landelijk dekkend netwerk van deskundige en enthousiaste interieurvormgevers met een achtergrond als binnenhuisarchitect, bouwkundige en/of stylist of door werkervaring een grote dosis kennis. Het aansluiten van De InterieurTipgever betekent voor Wonen&Zo Cadeau een aanzienlijke  differentiatie in het aanbod.

Tot op heden kon Wonen&Zo Cadeau met name worden uitgegeven bij woonwinkels, keukenmarkten en interieurzaken. Nu kan men de kaart dus ook inwisselen voor interieuradvies. “Wij geven al meer dan 10 jaar professioneel en onafhankelijk interieur-, licht- en kleuradvies bij de mensen thuis in heel Nederland,” legt formulemanager Mart Renes van De InterieurTipgever uit. “Een uur lang voor maar €95,- all in. Met Wonen&Zo Cadeau kan het advies thuis nóg voordeliger en binnen handbereik zijn.”

De Wonen&Zo Cadeaukaart kan worden uitgegeven aan advies, maar ook aan workshops die door het hele land gegeven worden. Mart Renes is erg enthousiast over de samenwerking tussen Wonen&Zo Cadeau en De InterieurTipgever: “Het leuke van de Wonen&Zo Cadeaukaart is dat het leuk is om te geven en te ontvangen. Een compleet interieuradvies cadeau geven is niet voor iedereen weggelegd. Door een deel cadeau te doen via de cadeaukaart kan men een steentje bijdragen.”

Foto: De InterieurTipgever geeft al meer dan 10 jaar professioneel en onafhankelijk interieur-, licht- en kleuradvies bij u thuis.

Over De InterieurTipgever
Bij De InterieurTipgever werken professionele interieurstylisten uit iedere regio in Nederland, dus ze kennen alle woonwinkels in de buurt. Tijdens het advies worden alle woonvragen beantwoord en heeft de stylist tekenmateriaal, een kleurenwaaier, interieurmagazines, folders en materialen bij zich om het advies visueel te ondersteunen. Daarnaast krijgt men verlichtings-, kleur- en indelingsadvies, indien gewenst met gebruik van bestaande en/of nieuwe meubelen. Het advies duurt minimaal één uur en zo lang als men wenst. Kosten van een advies van een uur zijn € 95,- all in.

Over Wonen&Zo Cadeau
Wonen&Zo Cadeau kan worden uitgegeven aan alles op het gebied van woninginterieur en –exterieur. Of je nu op zoek bent naar een schemerlampje of een tweepersoons boxspring, met Wonen&Zo Cadeau kun je alle kanten op. Wonen&Zo Cadeau is onder meer inwisselbaar bij woonwinkels, keukencentra, sanitairshops, decoratiewinkels en tuincentra. Wonen&Zo Cadeau is verkrijgbaar bij alle vestigingen van Albert Heijn en via de website www.wonenenzocadeau.nl. 

Meer info over De InterieurTipgever en Wonen&Zo Cadeau
Website De InterieurTipgever:                      
http://www.deinterieurtipgever.nl/
Website Wonen&Zo Cadeau:                         
http://www.wonenenzocadeau.nl/

Laat een bericht achter

Je moet in loggen om te reageren.