Nederlands mode blog versterkt zich collectief met nieuw talent
August 24th, 2011 in Fashion by Najat

CREATORSOFDESIRE.com contracteert blogger JustlikeSushi

Drie jaar geleden begon ze met bloggen, geïnspireerd door super bloggers als Elin Kling en Carolina Blomst. Vandaag de dag doet de stijlblog JustlikeSushi.com, van de 23 jarige Joyce Meursing uit Tilburg, niet onder voor haar grote voorbeelden. Met haar uitgesproken stijl, dat het beste valt te omschrijven als tomboy-cool, is ze een online inspiratiebron voor veel jonge vrouwen. Op straat wordt ze herkend en uitnodigingen van nationale- en internationale modeshows stromen binnen.

Voortaan is de blog JustlikeSushi exclusief te bezoeken via het Nederlandse modebloggers platvorm CREATORSOFDESIRE.com. Vorige week tekende de veelbelovende modeblogger Joyce, in navolging van vijf andere bekende Nederlandse bloggers, een contract bij de populaire website.

Oprichtster van CREATORSOFDESIRE.com Anouk Bos ziet in Joyce, Joy voor intimi, de perfecte versterking: “We krijgen veel verzoeken van modebloggers om zich bij ons pact aan te mogen sluiten. Echter, we zijn zeer streng in de selectie. Alleen meiden die hun staat van dienst hebben bewezen, veel lezers trekken en een unieke stijl en boodschap weten neer te zetten komen in aanmerking. De blog JustlikeSushi voldoet aan deze eisen. Joyce heeft een uitzonderlijk gevoel voor stijl en design en dat is schaars in tijden waarin modebloggers, door hun grote aantal, al snel commodity worden.

Ook Joyce zelf is verheugt met haar overstap naar CREATORSOFDESIRE.com. “Door me aan te sluiten bij de website kan ik nog meer mensen inspireren met mijn outfits en creatieve uitspattingen. Bereik ik in mijn eentje maandelijks 18.000 unieke bezoekers, CREATORSOFDESIRE.com scoort een slordige 70.000. Een droom voor elke blogger”

Nieuwsgierig geworden? Gewapend met haar camera en haar opvallende urban-cool outfits is blogger JustlikeSushi vanaf vandaag exclusief te vinden via justlikesushi.creatorsofdesire.com.

Laat een bericht achter

Je moet in loggen om te reageren.