Je ziet er NIET uit!
May 2nd, 2012 in Fashion by Najat

Wanneer je een paar kleine mensen in huis hebt rondlopen zijn de meningen ook ongezouten. Ik noem ze kleine mensen, klein vanwege hun omvang en mensen omdat ze alles net zo goed opmerken als volwassenen.

Vooral op het gebied van kledin

g en haardracht ben je een gemakkelijk slachtoffer. Denk je met een man die onmogelijke uren maakt geen extra aandacht te hoeven besteden aan je uiterlijk op onbewaakte momenten, kom je vaak bedrogen uit.

Dit soort meningen moet je overigens ook niet aan je voorbij laten gaan, want wanneer je er bij stil wilt staan zijn dit juist de momenten die aangeven dat je look weer een boost nodig heeft. Trek je kledingkast open, zet de stijltang aan en smeer ondertussen je gezicht in.

Voor dagen dat je niet al te veel verplichtingen hebt wil je comfortabele kleding en dat is wat Miss Green aanbiedt met haar collectie. Miss Green ontwerpt, produceert en verkoopt organische dameskleding. Organisch, eco en duurzaam zijn hot.

24/7 met Miss Green als basis

Draag , om de kids naar school te brengen, een Miss Green tuniek en broek met daaronder je Uggs, combineer dat dan daarna net zo gemakkelijk met een paar mooie pumps en een jasje voor je business lunch. Draag er je killer heels en opvallende sieraden bij voor een feestje of een avondje uit. Kortom met Miss Green ben je op een gemakkelijke, fijne en verantwoorde manier het gehele jaar door top gekleed en fashionable.

Voor alle druk bezette vrouwen van Nederland

Miss Green geeft gemak en tijdsbesparing doordat alles in hun webshop besteld kan worden. Miss Green houdt ook op andere manieren rekening met de druk bezette vrouwen van Nederland. Hun hectische leven vormt de inspiratie voor Maaike Groen, oprichtster en eigenaresse van Miss Green. Zij heeft vooral naar zichzelf en de vrouwen om haar heen gekeken. Met een baan, een of meerdere kinderen, een druk sociaal leven, sport en nog meer van dergelijke verplichtingen en beslommeringen voelen zij er niet veel voor om zich dagelijks (met ingetrokken buik) in een skinny jeans of nauwsluitend jurkje te hullen. Toch willen ze aantrekkelijk, modisch en verzorgd voor de dag komen. Miss Green maakt haar kleding daarom van meerekkende en net iets verhullende materialen en in handige pasvormen en is daardoor afkledend en super vrouwelijk. Want een overslagjurkje kan ook sexy zijn zonder dat je het gevoel hebt voor leverworst te spelen… Om over het draaggemak en –comfort nog maar niet te spreken.

Naast de aspecten die specifiek op de kleding en pasvorm van Miss Green betrekking hebben, is het voor Miss Green en haar klanten niet onbelangrijk

dat zij een positieve bijdrage leveren aan onze prachtige wereld en het behoud ervan voor onze kinderen.

Facebook als style bible en duurzaamheidstatement

Op www.miss-green.nl kun je de kleding van Miss Green bekijken en bestellen. Meer achtergronden, acties, samenwerking, events, enzovoort op het gebied van duurzaamheid en verantwoord ondernemen zijn te vinden op de Facebook pagina van Miss Green. Zo is Maaike Groen bijvoorbeeld betrokken bij verschillende vrouwen projecten en gaf ze, in aanwezigheid van Prinses Maxima, een lezing over duurzaam ondernemen. Ook geeft Miss Green daar de beste styling tips. Hier post Miss Green de beste combi’s, lookbook overzichten, draag suggesties en meer zoals winacties, special editions en het blog van Maaike. In de webshop zijn nu voortaan ook de “how to wears” te zien net als binnenkort het t-shirt met het winnende dessin uit de Miss Green contest.

Laat een bericht achter

Je moet in loggen om te reageren.