De sjaal, HET winteraccessoire
November 5th, 2012 in Fashion by Najat

Het liefst sla ik de gehele winterperiode over door tijdelijk te emigreren. Maar de kou, regen en sneeuw doen me wel gelijk aan één ding denken: sjaals! Lekkere, dikke, warme sjaals waar je je heerlijk achter kan verbergen wanneer de kou i

n je gezicht begint te snijden. Afgezien van het feit dat het je beste maatje is in de winter en super praktisch, op mode gebied is het een must have om elke outfit af te maken. Of je nou voor lief of stoer gaat, een goed uitgekozen cirkel-, bont-, print-

of gewoon een simpel gehaakte sjaal kan je outfit de juiste afwerking geven.

In dit artikel vind je een aantal sjaals die op zich zelf al een statement maken en waar je een gehele outfit omheen kunt creëren. Met het doel om binnen het budget van €25,- te blijven hebben we een selectie gemaakt van sjaals die je look afmaken.

De eerste sjaal heeft een druk printje die etnisch aan doet. Combineer deze met een legergroene parka jas en stoere motorlaarsjes voor een casual look.

De tweede sjaal heeft een uitgesproken doodskop die de toon aangeeft voor je outfit. Dit kun je doortrekken met een leren jack en nepleren jeans. Om het geheel af te zwakken kies je voor een zwierig, doorzichtig bloesje in een crème of pastelkleur die over je heupen valt.

 

Bron: Zara, Mango, H&M, Even&Odds

 

De luipaarden print is hier om te blijven. Heb je dit nog niet in je kast hangen, dan kan deze sjaal van de Zara een goede investering voor jou zijn. Hetzelfde geldt voor stippen, deze bordeaux rode sjaal straalt moeiteloze, elegantie uit.

Verder hebben we deze (ietwat donker) okergele H&M sjaal. Deze kleur is dé trend van 2012. Als laatste een simpel bontkraagje die je jas een extra jaartje mee kan laten gaan. Een kleine investering die een groots effect heeft!

 

Editie week 45

In analyse: Ups and downs

Jezelf heruitvinden

Vermoeidheid die je opbreekt

Jij en jouw huis

Er van tussen!

Opgeven? Niet vandaag!

Feelgood: Prikkel je zintuigen

De sjaal, HET winteraccesoire

 

LEES OOK:

Business

Het recept om een goed idee uit te werken

Hoe organiseer ik een workshop?

Kopje suiker lenen? Een gat in de markt!

 

Lifestyle & smalltalk

Aan de man

Genieten van elk seizoen

Onderhandelen voor mammies

 

Health & beauty

Avocado’s zijn goed voor je

De kwaliteiten van olijfolie

De kracht van gember

 

Laat een bericht achter

Je moet in loggen om te reageren.