Carriëreswitch nodig? Schoenmaker worden!
January 28th, 2013 in Fashion by Najat

In Waalwijk bevindt zich het schoenenmuseum en nu sinds kort ook een opleiding tot schoenenontwerper, SLEM geheten. Vandaag gaat de eerste les van start. Het is gevestigd in het prachtige voormalige gemeentehuis in het hartje van Waalwijk.Uit diverse landen hebben zich leerlingen aan gemeld.

 

Altijd al een professionele schoenontwerper willen zijn. SLEM biedt een unieke en intensieve opleiding van zes maanden waarbij jouw kennis van schoenen en mode naar een volgend niveau worden getild. Je leert naast de traditionele manieren

ook de nieuwe technologieën die worden gebruikt voor de allernieuwste mode en/of de op maat gemaakte schoenen met speciale verzoeken.

Alle lessen worden gegeven door internationale experts die hun werk bij SLEM combineren met een baan in de industrie. Je leert dus zowel van hun ervaring als kennis. Na de opleiding zul je naast een portfolio ook een hoop contacten hebben voor je eigen carrière.

SLEM’s “Masterclass in Industrial Footwear Design” is de internationale versie van de in Utrecht. Dit is nu de derde jaargang van deze cursus en alle cursisten zijn aan het werk, soms zelfs tijdens de opleiding al!

The Masterclass is voor iedereen die een bachelor degree heeft in design (mode, producten, schoenen) en voldoende beschikt over de Engelse taal.  Lees de brochure voor alle details en onze selectie procedure. http://www.slem.nl.

 

 

 

Laat een bericht achter

Je moet in loggen om te reageren.