About

Luisteren is wat ik het liefste doe en naarmate ik meer hoor kan ik van elke paar verhalen een nieuwe maken die voor mij meer samenhang of duidelijkheid geeft. Met het feit dat ik ook graag dingen van een andere kant bekijk en tegen schenen aan  schop zo nu en dan, komen daar weleens interessante conclusies uit. Ik schrijf al jaren over dagelijkse dingen, maar begeef me soms ook op het gebied van actualiteiten (wanneer ik lef heb). Het doel van mijn schrijven is om op elk dagelijks ‘levens’ probleem een beetje de zon te laten schijnen. Dat houdt de geest open en actief op zoek naar verbetering en ontwikkeling zonder te vergeten om te genieten van het nu.

 

Ik leef IN twee werelden (niet tussen) en daar heb ik meer voordeel uit kunnen halen dan nadeel. Wil niet zeggen dat ik mezelf nooit tegenkom of gefrustreerd raak, integendeel, maar juist dat is wat je doet beseffen een nieuwe kant op te kijken. Mijn woord is niet allesomvattend, maar prikkelend om een nieuw idee te krijgen, aan te nemen of juist jouw eigen beter te onderbouwen. Vallen en opstaan doe ik en publique, want alleen zo leer je op te staan.

 

Wat mij bezig houdt? Mijn tweeling van 13 waar ik dagelijks het mikpunt van spot ben, een ambitieuze man die hier een tweede toekomst probeert op te bouwen met zijn bedrijfje en verder alle klusjes en mijn omgeving die mij weten te intrigeren tot te frustreren. Oja, afvallen ook!

 

De XYZ dus, zoals de laatste letters in het alfabet zoek ik naar vervolmaking zonder te vergeten te genieten van het nu.

 

20160405_140857